The Fizz- 16.jpg

THE NEXT BIG THING

Property Management

Rockfield Property Management doet het beheer en verhuur voor de panden van onze eigen fondsen binnen Rockfield. Hiermee hebben we een in Nederland unieke manier van property management gecreëerd waarbij de fondsen razendsnel en first hand informatie voor handen hebben. Daarnaast speelt Property Management een belangrijke schakel met Development om de laatste trends en ontwikkelingen vanuit beheer te integreren in projecten in ontwikkeling of aanbouw.

 

Lean property management

Rockfield property management maakt gebruik van de laatste software technieken op het gebied van proptech. Met onze werkwijze zorgen wij ervoor dat zowel opdrachtgevers als huurders altijd de laatste informatie hebben in een handomdraai. Daarnaast zijn we in staat om processen digitaal te managen waardoor we beter in  staat zijn onze klanten buiten kantoor uren service te verlenen. 

CONCEPTEN

Duurzame vastgoed concepten voor diverse doelgroepen

GEBOUW

management

Technisch en administratief beheer onder 1 dak

VERHUUR

geoptimaliseerde online verhuur processen via ons eigen verhuurplatform; ROOFZ,EU

COMMUNICATIE

gastvrijheid en heldere communicatie naar huurders en klanten

concepten

De kracht van Rockfield Property Management zit in ons vermogen om onze gebouwen te managen volgens de standaarden van onze inhouse operator concepten.

STUNEST Studenten huisvesting 

Waar Rockfield groot in is geworden is het huisvesten van (Internationale) studenten doormiddel van duurzame ontwikkelingen. Voor deze  asset class heeft Rockfield het woonconcept Stunest ontwikkeld. Stunest kenmerkt zich door in te spelen op de behoefte van de moderne Internationale student; waar comfort, bereikbaarheid, gezondheid en fun belangrijk is. 

The Cohesion Blended Co-Living  

The Cohesion is een woonconcept voor de Internationale Urban Professional. Het metropische moderne leven van de Urban professional kenmerkt zich door gebruik van goederen en diensten en minder in bezit. Daarnaast heeft de Urban professional behoefte aan cohesie met zijn omgeving waar hij op zijn eigen tempo kan wonen, werken en recreëren.   

Moreno Monsanto
iStock-660629502.jpg
Color logo with background.png

FRisse

operating

concepten

Image by Brooke Cagle
Color logo with background.png

partners

Wij investeren naast de relatie met onze huurders en onze opdrachtgevers ook duurzame en langdurige relaties met diverse partners. Op het gebied van duurzame bewoners services, maar ook met gemeentes en universiteiten.
gemeente amsterdam.png
Erasmus-Universiteit-logo.png
vu logo.png
uva_logo.png