COMMUNITY MANAGER
AMSTERDAM

EXPERIENCE THE COMMUNITY, MEET NEW PEOPLE

 

The Cohesion is een co-living concept en heeft inmiddels 7 locaties operationeel in Nederland. Binnen The Cohesion bouwen we aan een cool co-living concept op Metropolische plekken. Ons co-living concept is gebaseerd op het domein van de individu (het appartement) en het gemeenschappelijk deel (The communal spaces). De appartementen zijn ontwikkeld om direct te betrekken en de gemeenschappelijke ruimtes hebben diverse functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een sport ruimte, bibliotheek of filmzaal. Bij The Cohesion geloven we dat we echte gastvrijheid kunnen toepassen in ons woonconcept.

 

De klanten bij The Cohesion zijn de bewoners, deze zijn gemiddeld tussen de 20-35 jaar oud, komen vanuit de hele wereld, hebben diverse beroepen en houden vooral van gezelligheid. Wij doen er alles aan om hen een comfortabel verblijf aan te bieden in onze panden.

 

Ideale kandidaat voor de functie Community Manager 

 

We zijn op zoek naar een energieke, ondernemende en zeer gemotiveerde inspirator die een voortrekkersrol neemt om zijn/haar locatie op de kaart te zetten. Locatie is Amsterdam. Je zult gaan werken als Community Manager. Je krijgt de gelegenheid om mee te bouwen aan het verder ontwikkelen van The Cohesion specifiek op jouw locatie. Je bent geheel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op jouw locatie en je zult je bezighouden met 4 kerntaken.

  1. Facility management; onder andere zorgdragen dat pand en de woningen ten alle tijden er tip top uit zien, onderhoud, schoonmaak etc..

  2. Administratie; onderhouden van complete huurders profielen, inclusief reparaties, betalingen, achterstanden, contract informatie, etc.

  3. Sales & marketing; onder andere faciliteren van rondleidingen, beantwoorden van vragen, aantrekken van nieuwe huurders, promoten van eigen events & services etc.

  4. Community; onder andere ervoor zorgen dat bewoners elkaar ontmoeten, activiteiten plannen, vraag, aanbod, antwoord creëren binnen de gemeenschap etc..

     

Opleiding

We verwachten dat je in deze (starters) functie meer hebt aan levenservaring dan aan school ervaring, maar om een indicatie te geven wat wij verwachten.

· MBO4, HBO, Universiteit diploma richting: hospitality, facility, toerisme, events, economie

· Ervaring met veel klanten/ gasten contact

· Organiseren van activiteiten en events

· 2-4 jaar werk- (stage-) ervaring als o.a. shiftleader, duty manager, supervisor hotel, assistent manager, resident manager, guest/services manager, reception teamlead of een vergelijkbare functie

 

Bedrijfsprofiel

Rockfield Property Management managed, exploiteert en ontwikkeld co-living en co-work concepten onder de label The Cohesion. Je rapporteert direct aan de directeur van Rockfield Property Management en werkt samen met andere Community Managers van andere locaties. www.the-cohesion.life

 

Aanbieding

· Een marktconform salaris

· Laptop en telefoon

· 8% vakantie toeslag, goed pensioen

· 28 vakantiedagen

· Mogelijkheid tot dienstwoning met eigen bijdrage (indien beschikbaar)

 

Enthousiast geworden? Voor meer informatie kun je bellen met Gerard Ram, Directeur Rockfield Property Management, op 06-46200973 of stuur jouw sollicitatie naar: info@rockfield.nl