top of page
Lofts Rockfield.jpg

Rockfield Concepten

Rockfield ontwikkelt concepten die schaalbaar zijn en duurzaam ingezet kunnen worden voor nu en in de toekomst. Dit is inherent aan de visie van Rockfield;  namelijk het creëren van een duurzame wooncarrière voor iedereen. Wij ontwikkelen concepten voor de eigen beheerportfolio, maar ook voor seperate accounts. De kracht van de concepten voor ons eigen portfolio is dat we langdurig betrokken blijven bij de beheerfase van het concept. Zo weten we zeker dat onze concepten de kwaliteit behouden zoals ze bedoeld zijn. 

paar praten

The Cohesion is een stedelijk woonconcept voor jonge stedelingen die op zoek zijn naar wooncomfort, faciliteiten en een gelijkgestemde gemeenschap. Met The Cohesion hebben we de visie om met name hoger opgeleide starters op de woningmarkt te bedienen met een volledig instapklare woonbeleving in de stad. Met een slim ontwikkelde PVE zorgen we ervoor dat woonlasten lager kunnen blijven dan bij reguliere huurwoningen.  Naast die lagere woonlasten betekent het ook minder geregel voor huurders, waardoor meer tijd over is om te verbinden. The Cohesion bestaat al sinds 2017  en is een van de eerste coliving / young professional concepten die Nederland kent. The cohesion heeft een totaal van bijna 3.000 actieve community leden.

College Friends
Color logo - no background.png

StuNest is een woonconcept voor (Internationale) studenten. Rockfield Real Estate heeft als ontwikkelende belegger circa 3.000 studentenwoningen ontwikkeld sinds 2015. het merdendeel is in beheer bij coroporaties zoals DUWO, maar voor de vrije markt hebben wij ons eigen concept ontwikkeld: StuNest.  Het StuNest concept is bedacht met een zeer goed uitgedacht PVE waar een kwalitatief goed woonproduct uit ontstaan is dat toch betaalbaar is. De hoge mate van efficiency, dienstverlening en aandacht voor mentale gezondheid bij studenten zorgt ervoor dat partner universiteiten graag met StuNest samen werken. Jaarlijks verwelkomen we circa 400 nieuwe studenten bij StuNest die een nieuw hoofdstuk van hun leven beginnen.

iStock-843106648.jpg

FRIENDS Wonen

Het FRIENDS Wonen concept biedt een innovatieve en betaalbare oplossing voor het wonen in grote steden, en draagt bij aan het verminderen van het woningtekort. In deze formule delen twee of drie personen een appartement, elk met een eigen slaapkamer en een eigen badkamer. De huur en servicekosten worden gedeeld, wat het financieel haalbaar maakt voor individuen, of ze nu vrienden, kennissen zijn of gematcht worden door Rockfield Property Management. Deze woonvorm, die al populair is in grote steden in Nederland en wereldwijd, speelt in op de toenemende trend van eenpersoonshuishoudens, die naar verwachting in de komende jaren in Nederlandse steden zal stijgen tot 50%-60%.

Koppel in een hangmat
HEPPY.png

HEPPY is een woonconcept voor senioren die kunnen genieten van hun pensioen. Met Heppy willen we ervoor zorgen dat senioren echt zorgeloos kunnen leven en wonen. Het is een stap naar volledige vrijheid en zorgeloosheid als het gaat om wonen. Met HEPPY hebben de serviceflat 2.0 ontwikkeld waarbij senioren een perfect ontwikkelde woning krijgen die meeveranderd zodra er behoefte is aan zorg. Daarnaast biedt Heppy dienstverlening aan op het hoogste niveau van gastvrijheid voor een betaalbare prijs. Hiermee houdt de HEPPY bewoner genoeg over om leuke dingen te ondernemen. Dit kan samen met de community of geheel zelfstandig. Het maakt niet uit zolang de bewoner zich er happy bij voelt.  

coming soon

Meer weten over onze woonconcepten?
 

bottom of page