Rockfield Investment 

Rockfield is investeerder en investment manager van woningbeleggingen voor institutionele beleggers onder de entiteit Rockfield IM. Wij bieden tailor made oplossingen voor fonds structuren in specifieke residentiele asset classes.

 

Onze fondsen hebben een lange termijn visie op het gebied van duurzaamheid en rendement. Daarmee kunnen we feilloos inspelen op de vraag naar betaalbaar en middel dure huur producten voor specifieke doelgroepen.

Dutch Student and Young Professional Housing Fund (DSYPH)

DSYPH is in 2015 opgericht door Rockfield. Naast dat Rockfield co-investeerder is in dit fonds word het gefinancierd door gelijkgestemde institutionele beleggers.

Het fonds heeft als target nieuwbouw Studenten en Young Professional assets. DSYPH heeft in totaal 6 assets in de portfolio. investeren met Wouter van den Eijnden

DJI_0212-Edit.jpg
2019DSC18890.jpg

Dutch Urban Living Venture (DULV)

DULV is opgericht in 2017 en heeft 7 nieuwbouw turn-key producten die sindsdien zijn opgeleverd of in aanbouw zijn. Deze investereingen zijn hoofdzakelijk gericht op middeldure huur en co-living. De start van het fonds is begonnen met 5 grote institutionele beleggers.

AIFM of both funds is Ocorion from Luxembourg. The CSSF supervises the professionals and products of the Luxembourg financial sector including DSYPH and DULV.