Rockfield IM

Rockfield is investeerder en investment manager van woningbeleggingen voor institutionele beleggers onder de entiteit Rockfield IM. Wij bieden tailor made oplossingen voor artikel 8 en artikel 9 fonds structuren in specifieke residentiele asset classes. Daarnaast beheren we de portefeuilles van seperate accounts. 

 

Onze fondsen hebben een lange termijn visie op het gebied van duurzaamheid en rendement. Daarmee kunnen we feilloos inspelen op de vraag naar betaalbare woonproducten en climate proof investeringen.

Dutch Student and Young Professional Housing Fund (DSYPH)

DSYPH is in 2015 opgericht door Rockfield. Naast dat Rockfield co-investeerder is in dit fonds word het gefinancierd door gelijkgestemde institutionele beleggers.

Het fonds heeft als target nieuwbouw Studenten en Young Professional assets. DSYPH heeft in totaal 6 assets in de portfolio. investeren met Wouter van den Eijnden

AIFM van het DSYPH fonds is Ocorion uit Luxembourg. De CSSF heeft de supervisie over de professionals en producten van de Luxemburgse financiele sector inclusief DSYPH.

DJI_0212-Edit.jpg
2019DSC18890.jpg

Dutch Urban Living Venture (DULV)

DULV is opgericht in 2017 en heeft 7 nieuwbouw turn-key producten die sindsdien zijn opgeleverd of in aanbouw zijn. Deze investeringen zijn hoofdzakelijk gericht op middel dure huur en co-living. De start van het fonds is begonnen met 5 grote institutionele beleggers.

AIFM van het DULV fonds is Ocorion uit Luxembourg. De CSSF heeft de supervisie over de professionals en producten van de Luxemburgse financiele sector inclusief DULV.

EVR Dutch Residential Fund 1

EVR-Dutch Residential Fund-1  is opgericht in de zomer van 2021 gelanceerd. 

Een aantal nieuwbouwprojecten in de G5 zijn al geselecteerd voor het fonds. Aantrekkelijke woningen in stedelijke gebieden met gemeenschappelijke voorzieningen en levendige plinten zijn kenmerkend voor de geselecteerde projecten.

EVR Dutch Residential Fund 1 (ISIN Class A: LU2362696473) is gestructureerd als een Luxemburgse SCS RAIF. Hauck & Aufhäuser Fund Services S.A. in Luxemburg treedt op als AIFM.

nexus.png

Sustainable Growth Venture

“Sustainable growth venture” (SGV) is in begin 2022 opgericht als seperate account binnen Rockfield IM. 

SGV investeert in projecten die voldoen aan de hoogste duurzaamheidsambities welke zijn afgestemd op de nieuwste EU-taxnonomie.

Strijp-S_Rise_copyrightWAX_edited.jpg