top of page

Rockfield IM

Rockfield is investeerder en investment manager van residentieel vastgoed voor institutionele beleggers. Dit doen wij onder de naam: Rockfield IM. Wij bieden passende oplossingen voor artikel 8 en artikel 9 SFDR fonds structuren voor diverse asset classes. Daarnaast beheren we ook de portefeuilles van seperate accounts. 

 

Onze fondsen hebben een lange termijn visie op het gebied van duurzaamheid en rendement. Daarmee kunnen we feilloos inspelen op de vraag naar betaalbare woonproducten en Paris proof investeringen.

Dutch Student and Young Professional Housing Fund (DSYPH)

DSYPH is in 2015 opgericht door Rockfield. Naast dat Rockfield co-investeerder is in dit fonds word het gefinancierd door gelijkgestemde institutionele beleggers.

Het fonds heeft als target nieuwbouw Studenten en Young Professional assets. DSYPH heeft in totaal 6 assets in de portfolio. investeren met Wouter van den Eijnden

AIFM van het DSYPH fonds is Ocorian uit Luxembourg. De CSSF heeft de supervisie over de professionals en producten van de Luxemburgse financiele sector inclusief DSYPH.

DJI_0212-Edit.jpg
2019DSC18890.jpg

Dutch Urban Living Venture (DULV)

DULV is opgericht in 2017 en heeft 7 nieuwbouw turn-key producten die sindsdien zijn opgeleverd of in aanbouw zijn. Deze investeringen zijn hoofdzakelijk gericht op middeldure huur en co-living. De start van het fonds is begonnen met 5 grote institutionele beleggers.

AIFM van het DULV fonds is Ocorian uit Luxembourg. De CSSF heeft de supervisie over de professionals en producten van de Luxemburgse financiele sector inclusief DULV.

Seperate accounts

Wij acquireren projecten voor diverse seperate accounts uit binnen- en buitenland. Doordat Rockfield exclusief toegang heeft tot een verticaal geïntegreerd platform met aantrekkelijke woonconcepten en beheer is het voor veel van onze klanten aantrekkelijk om met ons samen te werken.

Onze acquisities worden zeer zorgvuldig en discreet uitgevoerd door een professioneel team van acquisiteurs en investment analisten.

Strijp-S_Rise_copyrightWAX_edited.jpg
bottom of page