Rockfield Development

Rockfield is een ambitieuze vastgoedontwikkelaar met durf, ervaring en een innovatieve ontwikkel visie. Rockfield Development ontwikkelt woningen en woongebieden. Rockfield’s belangrijkste speerpunt is het creëren van duurzame en comfortabele  woningen in metropolische woongebieden.

Samenwerking:

Het succes van Rockfield development kenmerkt zich door intensieve samenwerkingen met vaste partners op het gebied van architectuur, bouw en collega ontwikkelaars. Door deze langdurige en duurzame relaties zijn we in staat om kwalitatieve hoogstaande projecten te realiseren.

Wouter van den Eijnden 
Samenwerken
vrouwelijk Model

Specialisme:

Rockfield is vanuit oorsprong een student housing en young professional housing ontwikkelaar. Met deze specialisatie is Rockfield uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbare partner als het gaat om het ontwikkelen van projecten in deze asset classes. Met deze expertise heeft Rockfield development zich verder ontwikkeld tot specialist in middeldure huur segment

Concepten:

Wij richten ons sterk op het conceptmatisch beheer van te ontwikkelen projecten. Wij ontwikkelen concepten inhouse. Hiermee is het beheer nauw betrokken bij de ontwikkeling van projecten om de juiste user experience in gebouwen te creëren.