Rockfield ontwikkeling

Rockfield is een ambitieuze vastgoedontwikkelaar met durf, ervaring en een innovatieve visie. Rockfield’s belangrijkste speerpunt is het creëren van duurzame en comfortabele  woningen in de Nederlandse metropool regio's.

Samenwerking

Het succes van Rockfield  kenmerkt zich door intensieve samenwerkingen met vaste partners op het gebied van architectuur, bouw en andere ontwikkelaars. Door deze langdurige en duurzame relaties zijn we in staat om kwalitatieve hoogstaande projecten te realiseren.

Wouter van den Eijnden 
Samenwerken
vrouwelijk Model

Specialisme

Rockfield is van oorsprong een beleggende ontwikkelaar van studentenwonignen en jongeren woningen. Met deze specialiteit is Rockfield uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbare partner als het gaat om het ontwikkelen van projecten in deze asset classes. Met deze expertise heeft Rockfield zich verder ontwikkeld tot specialist in het middeldure huur segment.

Concepten

Wij richten ons sterk op het beheer van te ontwikkelen projecten. Wij doen dit met aansprekende concepten. Hiermee is het beheer nauw betrokken bij de ontwikkeling van projecten om de juiste user experience in gebouwen te creëren.