top of page

Edvard van Luijn is nieuwe directeur Acquisitie bij Rockfield Real Estate

Bijgewerkt op: 14 jan. 2021

Edvard van Luijn is per januari 2021 benoemd tot directeur Acquisitie bij Rockfield Real Estate. Hij wordt in deze functie verantwoordelijk voor de acquisities en aankopen van vastgoed, op basis van de mandaten van de institutionele investeerders van Rockfield Real Estate.


Van Luijn (49) werkte ruim 2 jaar als Director Acquisition & Development bij Syntrus Achmea en 6 jaar als hoofd Acquisitie bij Altera Vastgoed. In die periode werd voor beide bedrijven een groei gerealiseerd van circa 2,5 miljard euro in woningen-, zorg- en winkelvastgoed. Daarvoor was hij dertien jaar werkzaam bij ING Real Estate Development, waarvan de laatste jaren als directeur Acquisition & Sales.

“Wij zijn blij met de komst van Edvard”, zegt Wouter van den Eijnden, CEO en eigenaar van Rockfield. “Met zijn expertise en uitgebreide netwerk zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan onze ambitie om sterk te groeien in het acquireren van duurzaam vastgoed, dat voorziet in de behoefte van onze opdrachtgevers en onze huurders.”

Коментарі


bottom of page