top of page

Rockfield Real Estate levert Wembley op met 126 betaalbare huurwoningen in Amsterdam

Rockfield Real Estate heeft in samenwerking met BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en UBA Bouw “Wembley” opgeleverd. Een hoogwaardig complex met 126 betaalbare huurwoningen ontworpen door Studio Nine dots in Amsterdam West. Wembley wordt toegevoegd aan de portefeuille van het DULV fonds welke in beheer is van Rockfield Investment Management.


Wembley is onderdeel van een gebiedsontwikkelingsproject, 'Laan van Spartaan' in Amsterdam West, dat meer dan 1500 nieuwe woningen zal omvatten. Een mix van vrije sectorwoningen, sociale huurwoningen en koopwoningen. Samen maken ze dat de wijk tot leven komen met een diversiteit aan mensen en culturen. Daarnaast heeft Rockfield een foodstrip concept ontwikkeld op de begane grond van Wembley. Hier vestigen vijf micro take away streetfood restaurants zich, allemaal met een verschillende keuken.


Wembley is zeer gunstig gelegen. Metro halte Jan van Galenstraat is op enkele minuten loopafstand en binnen één minuut bevind je je op de A10. Het gebied rondom Wembley staat in het teken van sport. Het bevat diverse sportfaciliteiten zoals een klimhal en een grote indoor sporthal waar je kunt basketballen of badmintonnen. Met de voetbalclub V.V.A. Spartaan als kloppend hart van het gebied. Wembley is het tweede pand voor Rockfield Real Estate aan de Jan van Galenstraat. Direct naast Wembley bevindt zich het studentencomplex StuNest Spartaan met 361 appartementen.


De 126 verhuurde appartementen worden beheert door Rockfield Property Management met het woonconcept The Cohesion, het co-living concept van Rockfield voor young urban

professionals. Hiermee zijn de woningen instap klaar afgewerkt met een mooie keuken, ruime badkamer, hoogwaardige vloerafwerking en gordijnen. De nieuwe bewoners hebben hun sleutel afgelopen week mogen ophalen en zijn dol enthousiast om een mooie start te gaan maken in hun woon carrière.

Wil je meer weten over het concept van The Cohesion? kijk dan op www.the-cohesion.life

Meer informatie over het actuele huuraanbod kun je vinden op www.roofz.eu


コメント


bottom of page