top of page

Rockfield heeft 1.000 betaalbare woningen in aanbouw in de G5

Bijgewerkt op: 10 jun. 2022

In Den Haag Binckhorst is recent de bouw gestart van 296 appartementen in Binckcity samen met VORM. In Eindhoven Strijp S realiseren we met SDK 333 woningen conform de hoogste Europese duurzaamheid standaard (SFDR artikel 9). Komende periode worden er twee projecten opgeleverd in Almere met AM, Highnote, met ons Friends concept en in Amsterdam met VORM, Fibonacci, in samenwerking met woningbouw corporatie Stadgenoot.


Lightouse Strijp-S

Edvard van Luijn, Directeur Acquisitie: “We zijn trots dat we straks 1000 betaalbare woningen kunnen toevoegen voor de juiste doelgroepen. Tevens willen we met nieuwe projecten blijven groeien samen met onze investeerders”.


Rockfield is een verticaal geïntegreerde kwaliteitsbelegger; van ontwikkelen, acquireren, investment management tot property management. Daarom kunnen we de kwaliteit van onze producten hoog en betaalbaar houden voor onze investeerders en onze huurders. We hebben speciale woonconcepten met diensten die worden bewaakt en gestimuleerd door onze eigen community managers op onze complexen. Dit verhoogt het woonplezier en creëert een community met veel onderlinge sociale interactie. Rockfield heeft meer dan 4.000 woningen Under Management voor verschillende fondsen en institutionele beleggers (nationaal en internationaal).


plint Highnote AlmereComments


bottom of page