top of page

Rockfield pakt door in 2022

Rockfield Real Estate blikt terug op een jaar waarin we gestart waren met een naamsverandering. IC Netherlands BV werd omgedoopt tot Rockfield Real Estate BV. De naamsverandering was een startsein om verder te gaan waar we waren gebleven; Doorgaan met onze missie om compacte, leuke en betaalbare huurwoningen te realiseren voor Nederland.


Rockfield is een verticaal geïntegreerde kwaliteitsbelegger, van ontwikkelen, acquireren, investment management tot property management, daarom kunnen we de kwaliteit van onze producten hoog houden voor onze investeerders en onze huurders.


Met onze ESG strategie zorgen we ervoor dat onze fondsen een artikel 8 of zelfs artikel 9 classificatie hebben.

Rockfield heeft zijn portfolio als investment manager en property manager nog verder uitgebreid in 2021. In totaal hebben we meer dan 1000 nieuwe woningen toegevoegd aan de woningvoorraad in de G5. Met name woningen voor studenten en young professionals zijn toegevoegd aan deze voorraad, maar ook een deel multi-family. Naast de oplevering van deze ruim 1000 woningen zijn we ook gestart met de realisatie van circa 350 woningen in de Metropool Regio Amsterdam. Onze ontwikkeltak heeft een start gemaakt om een indrukwekkende nieuwe pijplijn voor 2022-2025 te acquireren met zowel ontwikkel locaties als Turn-key projecten voor onze bestaande en nieuwe fondsen.


Ook in 2022 willen we samen met onze partners en gemeenten op volle kracht vooruit om nog meer betaalbare woningen te realiseren voor Nederland.

In 2021 hebben we ook onze kennis op het gebied van ESG nog verder vorm gegeven. In ons bericht van afgelopen oktober deelden we al de goede GRESB scores van onze bestaande fondsen die op het gebied van duurzaamheid meedoen in de top van Europa. Onze community gedreven woonconcepten worden goed gewaardeerd in de “S” van ESG. Onze woonconcepten laten zien dat compact wonen niet alleen een oplossing is voor het tekort aan betaalbare woningen, maar ook bijdragen aan de sociale impact van stedelijke gebieden. Wij geloven nog meer in mixed-use ontwikkelingen waarin we de leefbaarheid van Randstedelijke gebieden nog meer kunnen versterken. Met onze ESG strategie zorgen we ervoor dat onze fondsen een artikel 8 of zelfs artikel 9 classificatie hebben. Daar horen ook je de juiste projecten bij die daaraan voldoen.


Samenwerken met Rockfield in het nieuwe jaar? Neem gerust contact met ons op!

Ook in 2022 willen we samen met onze partners en gemeenten op volle kracht vooruit om nog meer betaalbare woningen voor Nederland te realiseren.


gerealiseerd in 2021:


opgeleverd:

Wembley, 126 appartementen in Amsterdam West www.rockfield.nl/wembley

LUX, 200 appartementen in Eindhoven Strijp-S www.rockfield.nl/lux

7EVEN Amsterdam, 90 appartementen in Amsterdam Nieuw-West www.rockfield.nl/7even

The Cube Utrecht , 639 studenten woningen in Utrecht Overvecht www.rockfield.nl/thecube


start bouw:

Fibonacci, 194 appartementen in Amsterdam Oost www.fibonacci.amsterdam

Highnote, 157 appartementen in Almere Centrum www.highnote.nl
Comments


bottom of page