top of page

Investment Analist

Word jij onze nieuwe collega?

Als vastgoed Investment analist  bij Rockfield Real Estate in Nederland (Amsterdam) ben je onderdeel  van ons geïntegreerd vastgoed platform dat de komende jaren met AuM flink gaat groeien. Deze rol biedt een dynamische kans om betrokken te zijn bij verschillende aspecten van de vastgoedsector binnen onze innovatieve organisatie die actief is in Nederland.

Deze rol biedt een unieke kans om je carrière in de vastgoedsector te bevorderen en uit te groeien tot een competente en veelzijdige investeringsanalist binnen ons geïntegreerd platform. Rockfield biedt aantrekkelijke salarissen met aanzienlijke bonusmogelijkheden, naast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (skiën, laptop, telefoon, mobiliteit, borrels etc.). Als je over de juiste kwaliteiten beschikt en graag aan een lonende reis in de vastgoedindustrie wilt beginnen, nodigen we je uit om te solliciteren voor deze spannende kans.

Over Rockfield 

 • Met meer dan €1 miljard aan activa onder beheer en bijna 5000 wooneenheden, staat Rockfield Real Estate bekend als een belangrijke investeringsbeheerder in de Nederlandse residentiële vastgoedmarkt.

 • Ons in Amsterdam gevestigde bedrijf met circa 30 medewerkers wordt geprezen voor zijn investeringen en ontwikkelingen van enkele van de grootste en meest prestigieuze vastgoedprojecten in Nederland.

 • Ambities om het beheerd vermogen te verdubbelen tot €2 miljard in Nederland en ook in Spanje in de komende jaren. Deze plannen zijn onlangs gelanceerd en er wordt binnenkort spannend nieuws verwacht.

Kwalificaties 

Je bent een echte teamspeler met: 
 

 • Passie en affiniteit voor vastgoed: Aantoonbare interesse en enthousiasme voor de vastgoedindustrie (ervaring met residentieel vastgoed en studentenhuisvesting is een pre) zijn noodzakelijk voor succes in deze rol. 

 • Ondernemende mentaliteit: Het vermogen om creatief te denken, kansen te identificeren en initiatief te nemen is cruciaal in onze snel veranderende omgeving.

 • Initiatief en verantwoordelijkheid: Proactieve personen die eigenaarschap nemen over hun werk en bereid zijn een extra stap te zetten voor het behalen van resultaten worden zeer gewaardeerd.

 • Hands-on aanpak: Praktische probleemoplossende vaardigheden en projectuitvoeringscapaciteiten zijn essentieel.

 • Analytische vaardigheden: Sterke analytische vaardigheden zijn nodig voor het evalueren van investeringsmogelijkheden, het analyseren van markttrends en het nemen van research based beslissingen.

 • Vaardigheid in Excel, AI en PowerPoint: Bekwaam in deze tools voor financiële modellering, data-analyse en presentatie van bevindingen.

 • Opleiding: Universitaire mastergraad in bijvoorbeeld Financiën, Econometrie, Economie en Bedrijfskunde, Recht of Vastgoed.

 • Taal: Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels (bijv. Cambridge).

 • Teamspeler: Effectieve samenwerking met collega's uit diverse achtergronden en afdelingen is essentieel voor succes in onze samenwerkende omgeving.

Verantwoordelijkheden  

 • Analyse, onderzoek en uitvoering: Betrokken zijn bij het analyseren van potentiële investeringsmogelijkheden, het uitvoeren van onderzoek, het opstellen van deals, het bouwen van financiële modellen en het ondersteunen van de ontwikkeling en het beheer van vastgoedprojecten.

 • Deal making: Deelnemen aan activiteiten gerelateerd aan het sluiten van deals, waaronder het vinden van deals, het onderhandelen over voorwaarden en het uitvoeren van transacties om de investeringsdoelstellingen van het bedrijf te bevorderen.

 • Assisteren van het  vastgoed investmentteams bij het vinden, voorbereiden en presenteren van nieuwe investeringsmemo's; financierings- of desinvesteringsaanbevelingen; en updates over bestaande investeringen of portfoliostatus.

 • Actief samenwerken met eigenaren, makelaars, equitypartners, financiers en alle andere gerelateerde interne afdelingen, indien van toepassing.

 • Financiële analyse en beoordeling van investeringsmogelijkheden, inclusief het creëren van gedetailleerde meerlaagse pro-forma watervalmodellen.

 • Beheren van acquisitie due diligence-processen en afrondingen met externe tegenpartijen.

 • Assisteren bij assetmanagement en waardevermeerdering van bestaande portfoliobezittingen.

 • Marktonderzoek van potentiële acquisities, concurrerende eigendommen en lokale marktfundamenten.

 • Groeiplannen: Bijdragen aan de uitbreidingsplannen van Rockfield Real Estate, met de ambitie om aanzienlijk te groeien in Nederland, gericht op studentenhuisvesting, betaalbaar wonen en jonge professionals in grote steden. We prioriteren intensief vastgoedbeheer en het behalen van hoge ESG-scores (milieu, sociaal, bestuur).

Ontwikkeling

 • Mentorschap en begeleiding: Profiteren van mentorschap door ervaren professionals binnen Rockfield Real Estate, waarbij waardevolle begeleiding, feedback en ondersteuning worden ontvangen om je professionele ontwikkeling te verbeteren.

 • Training en ontwikkeling: Toegang tot gerichte trainings- en ontwikkelingsprogramma's gericht op zowel commerciële/financiële vaardigheden als essentiële soft skills voor succes in de vastgoedsector.

 • Projectmanagement: Deelnemen aan projecten van begin tot eind, leren hoe effectief projecten aan te kopen en te beheren en samen te werken met diverse stakeholders binnen en buiten de organisatie.

Wie zijn wij? 

Rockfield Real Estate ontwikkelt, exploiteert en coördineert co-living concepten onder het label The Cohesion en Stunest. Inmiddels 13 locaties met meer dan 4500 woningen operationeel in Nederland.

The Cohesion 

The Cohesion is een co-living concept en heeft inmiddels 9 locaties operationeel in Nederland. De locaties van The Cohesion zijn gebouwd voor diegenen die bereid zijn om samen te leven met gelijkgestemde mensen in een gebouw. Samen leven (co-living) wilt voor ons zeggen: wonen, werken, sporten en socializen in een gebouw waar voldoende ruimte is voor “samen” maar ook voor “jezelf”. Wij geloven in een sterke community met veel gevoel voor duurzaamheid, sociale interactie, welzijn en ambitie.

Meer informatie over The Cohesion en de members van The Cohesion kun je vinden op de website en de socials van The Cohesion.  Vind je het leuk? Lees dan verder want we nodigen je uit om met ons mee te doen in deze co-ervaring.

bottom of page