top of page

Office Medewerker parttime (16-20u)

Ben jij die man/vrouw/het die ons kantoor op rolletjes te laten lopen in een gevarieerde functie?

Als jij naast je werk ook vooral een privéleven wilt hebben is je kans!

Voor ons kantoor -  op een steenworp afstand van Station Sloterdijk-  zoeken wij een enthousiaste collega. Een echte Office-kei die werk ziet liggen, al koffie, printpapier en koekjes besteld heeft voordat het op is, de keuken opruimt voordat er bezoek komt, datzelfde bezoek een warm welkom geeft en tussendoor een ticket en hotel boekt.

Als Office medewerker draag jij er aan bij dat iedereen lekker z’n werk kan doen. Jij doet de rest. Of het nu gaat om het  beantwoorden en doorverbinden van binnenkomende telefoontjes, e-mails en poststukken, het bestellen van kantoorartikelen of het organiseren van een borrel.

Je hebt regelmatig contact met toeleveranciers, en weet de perfecte lunch te bestellen als die nodig is.

Digitale vaardigheid is een must: je hebt ervaring met Microsoft Office, en  bent in staat om zakelijke correspondentie uit te werken, zalen te reserveren, of een aansprekende digitale uitnodiging te maken voor een bedrijfsuitje  Je werkt gestructureerd en kunt prioriteiten stellen.  

De functie bied je ook de mogelijkheid om  HR-werkzaamheden op te pakken, in overleg met de HR-manager.  Denk daarbij  aan het helpen bij de onboarding van nieuwe collega’s (passen, sleutels, VOG aanvragen) of het  organiseren van Personeelsevents om het Rockfield gevoel te versterken.  

Onze huurders zijn international, een mondje Engels spreken noodzakelijk. Als je incidenteel een keer een middag kunt of iets langer kunt werken als er een bijeenkomst is, is dat fijn.

Is dit de baan voor jou? Laat het ons snel weten.

Wie zijn wij?
Wij zijn Rockfield; een jonge, dynamische vastgoed ontwikkelaar en investment manager van duurzame en fijne leef- en werk omgevingen in Nederland. Rockfield is expert op het gebied van co-living, Studenten huisvesting en middel dure huur in stedelijke omgevingen. Onze drijfveren zijn: conceptueel ontwikkelen, beheren van innovatieve gebouwen en toepassingen, gezonde leefomgevingen en betaalbaarheid. www.rockfield.nl

Dagelijks werken ca. 30 vastgoed professionals op ons kantoor om aan de woningvoorraad van de toekomst te werken. Dit is een hele uitdaging, maar wel een hele leuke. Om hen te laten excelleren is een prettige werkomgeving en de juiste faciliteiten van groot belang. Als office medewerker ga jij dat regelen.

Jouw profiel

  • 16 – 20 uur p.w. beschikbaar. Werktijden in overleg, met een voorkeur voor de ochtend tot ongeveer na de middag en verdeelt over 3/4 dagen

  • Ervaring met Microsoft Office;

  • Je stelt prioriteiten en werkt gestructureerd;

  • Gastvrijheid en dienstverlening zit in je DNA.

 

Wat bieden wij:

  • Een gezellige en goed bereikbare werkplek met ambitieuze professionals van verschillende leeftijden;

  • Er wordt hard gewerkt, en er is zeker ruimte voor ontspanning en humor. Je kan een potje tafeltenissen ter afwisseling of samen een lunchwandeling maken.

  • Een marktconform salaris (2100-2300) bij een voltijdse werkweek van 40 uur.

  • 28 vakantiedagen (waarvan 3 collectieve dagen) bij een voltijds werkweek;

  • 8% vakantie toeslag;

  • OV-Businesskaart.

 

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie kun je bellen met Nanda Lieftink, HR Manager a.i. op 06-15347839 (di of do) of stuur jouw sollicitatie naar: info@rockfield.nl

bottom of page