top of page

Welkom bij Rockfield

Rockfield Real Estate is een Investment Manager voor institutionele beleggers van residentieel vastgoed. Wij acquireren duurzame vastgoedprojecten met stabiele lange termijn rendementen. Deze vastgoedprojecten kunnen turn-key worden aangekocht, maar ook zelf of samen met anderen worden (her)ontwikkeld.

Als Investment Manager heeft Rockfield exclusief toegang tot een ondernemende ontwikkelorganisatie, concepten en een verfrissende beheer organisatie. Hiermee heeft Rockfield de beschikking over een verticaal geïntegreerd vastgoed platform. Met dit platform zorgen we ervoor dat we resultaatgericht te werk kunnen gaan als one-stop shop voor beleggers.

Onze missie

"Beleggen, ontwikkelen en beheren van duurzame woningen voor volgende generaties"

Wij bestaan omdat we de Nederlandse woningvoorraad willen vergroten met duurzame en betaalbare huurwoningen. Dit doen wij al sinds 2014 als Investment Manager voor institutionele beleggers die samen met ons een lage termijn strategie hebben.

 

Wij vinden dat je met samenwerken verder komt dan alleen; en daarom werken we nauw samen met bouwers, collega ontwikkelaars, architecten, makelaars en huurders die onze missie ook delen.

Westhappy.jpg
bottom of page