top of page

7EVEN Amsterdam bereikt hoogste punt

Ongeveer een jaar na de startbouw van het project 7EVEN in Amsterdam, is vandaag het hoogste punt bereikt. Het is het uitvoeringsteam gelukt om deze mijlpaal binnen planning te behalen, ondanks de zeer strakke bouwtijd van 18 maanden en COVID-19. Een zeer mooie prestatie van het uitvoeringsteam!


Inmiddels is er gestart met de afbouwwerkzaamheden, zijn de gevels uit de steigers en krijgt het complex steeds meer vorm. Nog een paar maanden te gaan en dan wordt 7EVEN Amsterdam rondom de bouwvak van 2021 opgeleverd en kunnen de eerste bewoners hun woning betrekken.


Het imposante, door Kenk Architecten ontworpen gebouw maakt onderdeel uit van een grotere gebiedsontwikkeling aan de Overschiestraat in Amsterdam. Verdeeld over 13 verdiepingen zijn in 7EVEN Amsterdam 90 vrije sector huurappartementen en een hoogwaardige binnentuin ontwikkeld door Rockfield Real Estate en gerealiseerd door Bot Bouw.


M&G Real Estate is de eindbelegger van dit project.


Alle appartementen worden volgens hoge standaarden opgeleverd. Ze zijn onder andere voorzien van een hoogwaardige vloer en volwaardige keuken en badkamer. Ook zijn de muren en plafond netjes afgewerkt.


Sinds een aantal weken is de verhuur van 7EVEN Amsterdam gestart. Meer informatie over het project, zoals prijzen en plattegronden, kun je vinden op www.7even.amsterdam/


Vlnr: Guido van der Veen - Directeur ontwikkeling Rockfield Real Estate, Laurien van Wieringen - Directeur Asset Management M&G, Gem Bot - Directeur Bot Bouw.
Comentarios


bottom of page