top of page

Start verhuur The Cohesion Lux in Eindhoven

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2021

Sinds een aantal dagen is de registratie geopend voor The Cohesion Lux. In totaal worden er 200 studio’s, appartementen en friends appartementen verhuurd. Lux is ontworpen door KENK Architecten en ontwikkeld door SDK Vastgoed in samenwerking met Rockfield Real Estate. Naar verwachting zal de oplevering komende zomer plaats vinden.



Binnen het co-living complex zijn 87 friends appartementen met twee, drie of vier slaapkamers. Zo heb je je eigen slaapkamers en in sommige gevallen ook je eigen badkamer. Deze appartementen zijn ideaal om te delen met vrienden. Zo ervaar je de voordelen van samen wonen, zoals kosten delen, maar heb je ook je eigen slaapkamer.



Lux is het eerste appartementen complex in Eindhoven binnen het portfolio van The Cohesion en Rockfield Real Estate. Lux is gelegen in Strijp-S. Een unieke plek met veel industriële en historische kenmerken. Vroeger was dit dé buurt van Philips. Maar tegenwoordig is dit de hotspot van Eindhoven. Het gebied bruist van nieuwe initiatieven. Dit levendige en creatieve deel van Eindhoven heeft meer dan genoeg te bieden zoals hippe restaurants en bars, diverse kunstgalerijen, een gezellige foodmarkt, bioscoop, kledingwinkels en nog veel meer. Een mooie plek om je urban professional life te starten!


De registratie is in volle gang en het toewijzen van de woningen is ook gestart. Kijk voor meer informatie, zoals prijzen en plattegronden, op www.luxtower.nl.


Lux is een ontwikkeling van SDk Vastgoed en Rockfield Real Estate.

bottom of page