top of page

The Cohesion HIGHNote in Almere Centrum met 157 woningen door Rockfield 100% verhuurd

Met trots kondigt Rockfield als Investment Manager aan dat The Cohesion HIGHNote, gelegen aan de Bodestraat in het hart van Almere, volledig is verhuurd voor oplevering via ons eigen verhuurplatform Roofz.eu. Dit project in het centrum van Almere is ontwikkeld door AM in samenwerking met Rockfield en komt daarmee vanaf oktober 2023 volledig tot leven.


FRIENDS woningen

Van de 157 beschikbare jongerenwoningen bestaat een groot deel uit 66 speciaal ontworpen FRIENDS-woningen. Mede door de verhuur van deze woningen, zijn meer dan de helft van de appartementen dubbel bewoond. Hierdoor zal HIGHNote bij oplevering maar liefst 236 enthousiaste starters die aan de vooravond van hun carrière staan en waarde hechten aan betaalbaarheid, plezier en flexibiliteit. Rockfield heeft 255 Friends woningen Under Management en introduceerde de FRIENDS-woningen voor het eerst in 2019 in Rotterdam Katendrecht, een jaar later in Amsterdam Osdorp en in 2021 op Stijp-S in Eindoven. Het debuut van dit woonconcept in Almere onderstreept de groeiende trend waarin twee “vrienden” samenwonen en deel uitmaken van een bredere community in hetzelfde gebouw. Dit idee sluit naadloos aan bij het Coliving-concept van The Cohesion, het eigen woonconcept van Rockfield.


The Cohesion HIGHNote Naast de residentiële eenheden biedt het complex ook diverse gemeenschappelijke ruimtes: een 100m2 coliving-ruimte op de begane grond en een uitgestrekte 400m2 daktuin op de eerste verdieping. Met de komst van de huurders in oktober wordt HIGHNote omgedoopt tot "The Cohesion HIGHNote". Deze ruimtes zijn ontworpen om te ontmoeten, studeren, werken of te genieten van de zon met je buren. Bovendien zal de community manager van The Cohesion naast uitstekende service voor de huurders ook zorgen voor een maandelijkse programmering om sport en sociale interactie te bevorderen.

"Eén toekomstige bewoner, uit zijn enthousiasme hierover: "Het principe van The Cohesion spreekt mij erg aan. Bij een dergelijke community horen lijkt mij erg tof. Om met mensen die je voor die tijd nog niet kende, bijvoorbeeld samen muziek te maken! Dat lijkt mij erg leuk; om samen met gelijkgestemden dat soort momenten te beleven.”

Comments


bottom of page